Predaj 1i bytu (43 m2) na Meteorovej ulici, Ostredky, Ružinov Vymazaný neaktuálny inzerát

Kategória

Reality / Predaj / 1 izbový byt

Popis
Ponúkam na predaj 1 izbový byt na Meteorovej ulici, Ostredky, Ružinov.Výmera bytu je 43 m2 ( vrátene plochy pivnice na medziposchodí o výmere 1,6 m2),
Ponúkam na predaj 1 izbový byt na Meteorovej ulici, Ostredky, Ružinov.
Výmera bytu je 43 m2 ( vrátene plochy pivnice na medziposchodí o výmere 1,6 m2), nachádza sa na 6.p./6 poschodí zatepleného panelového domu.
Byt je bez balkóna a pozostáva z veľkej vstupnej chodby, kúpeľňe s oknom, WC, kuchyňe, obývacej miestnosti a je možné ho prerobiť na 1,5 izbový presunutím kuchyňe do obývacej izby.
Byt je po cca 8 ročnej rekonštrukcii: mur. jadro, sprch. kút, plastové okná, kuch. linka plávajúca podlaha, dlažba, bezp. dvere, vstav. skrine v chodbe
Bytový dom je zateplený, a nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite plnej zelene s dobrou občianskou vybavenosťou / školy, škôlky, detské a športové ihriská, obchody, dobré dopravnné spojenie /. Parkovanie je bezproblémové pred domom.
Cena bytu je 153.000 EUR vrátane provízie pre RK a kompletného právneho servisu. V prípade potreby Vám zabezpečím aj financovanie kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho špecialistu.

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia: Predaj

Cena

153 000 EUR

Pridal

Tomireal

Lokalita

Slovensko, Bratislavský kraj, Bratislava II, Ružinov

Detail inzerátu

Číslo inzerátu: 78449
Zobrazené: 53
Pridané 27-01-2022
Inzerát expiruje: 27-04-2022