Prenájom obchodno – prevádzkových priestorov ( 38 m2 a 76 m2) na Račianskej, Krasňany Vymazaný neaktuálny inzerát

Kategória

Reality / Prenájom / Obchodné priestory - prenájom

Popis
Prenájom obchodno – prevádzkových priestorov na prízemí novozrekonštruovanej budovy na Račianskej ulici na začiatku Rače, Krasňany.Priestory sa nachád
Prenájom obchodno – prevádzkových priestorov na prízemí novozrekonštruovanej budovy na Račianskej ulici na začiatku Rače, Krasňany.
Priestory sa nachádzajú na prízemí budovy, majú výmeru 38 m2 a 76 m2 a sú v prevedení holopriestor, nájomca si ich môže upraviť podľa vlastných potrieb ( k dispozícii sú rozvody elektriny, vody aj kanalizácia) pričom mu bude poskytnutá zľava z nájmu.
Priestory sa nachádzajú v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, dobrou dopravnou dostupnosťou kúsok od železn. stanice Vinohrady, zástavka električky je hneď pred budovou.
Cena nájmu je 545 EUR mesačne vrátane energií bez DPH a jedného parkovacieho státia pri priestore o výmere 38 m2 a 1.150 EUR mesačne vrátane energií bez DPH a jedného parkovacieho státia pri priestore o výmere 76 m2. K priestorom je možné si prenajať ďalšie park. státia na vyhradenom parkovisku pred budovou.
Nájomca nehradí odmenu pre RK.

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia: Prenájom

Cena

545 € /mesiac

Pridal

Tomireal

Lokalita

Slovensko, Bratislavský kraj, Bratislava III, Rača

Detail inzerátu

Číslo inzerátu: 77268
Zobrazené: 7
Pridané 14-07-2021
Inzerát expiruje: 12-10-2021