Sídlo pre firmy

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 81536
Zobrazené 40
Inzerát expiruje do vymazania
V kategóriach Kancelárie - prenájom

Popis

Virtuálne sídlo v Košiciach - Ideálna adresa pre váš biznis!

Hľadáte spoľahlivé virtuálne sídlo pre vašu firmu v Košiciach? Vaše hľadanie sa práve skončilo! Naša firma Vám poskytuje všetko, čo potrebujete pre profesionálne a bezproblémové fungovanie vášho podnikania.

Čo ponúkame:

- Prestížna adresa: Vaša firma bude sídliť na výnimočnej adrese v Košiciach, čo prinesie vášmu biznisu dôveryhodnosť a profesionálny imidž.

- 24/7 Prístup k pošte: Naši klienti majú neobmedzený prístup k svojej pošte 24 hodín denne, 7 dní v týždni. S naším servisom nezmeškáte žiadnu dôležitú správu.

- K-Box služba: S možnosťou rezervácie K-Boxu budete mať istotu, že vaša pošta je v bezpečí. Naše profesionálne tímy ju uložia a vy si ju môžete vyzdvihnúť do 48 hodín.

- Zakladanie s.r.o. a živností: Okrem virtuálneho sídla ponúkame aj službu zakladania s.r.o. a živností pre slovenských občanov aj zahraničné osoby. Sme tu, aby sme vám uľahčili cestu k podnikaniu.

Nečakajte viac a staňte sa súčasťou našej obchodnej komunity! Kontaktujte nás ešte dnes a zabezpečte si svoje ideálne virtuálne sídlo v Košiciach.

Kontaktné údaje:

Telefón: +421 948 494 048

E-mail: kancelaria@sroihned.sk

https://www.kevirtualnesidlo.sk/

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia Prenájom

Lokalita

Nad jazerom, Košice IV, Košický kraj, Slovensko
Cena: 3 € /mesiac
Nezabudnite spomenúť že voláte z UNiBAZAR.sk
Pridané 27-03-2024
Pridal
Neregistrovaný inzerent

Podobné inzeráty