Táňa Keleová – Vasilková

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 79263
Zobrazené 129
Inzerát expiruje do vymazania
V kategóriach Beletria

Popis

---1749-1754, 0040---

Predám:

1. Cukor a soľ: Nora až po rozvode zistí, čo všetko stratila. Ikar 2004, dobrý stav. Cena 5,-- + poštovné.

2. Julinkina pekáreň: Hlavná hrdinka, slobodná a bezdetná štyridsiatnička Klára, túži ísť do Francúzska, ktoré zatiaľ pozná len z internetu a časopisov. Keď do jej života vstúpi Anna, otcova bývala milenka, jej dni sa začínajú meniť a sny dostávajú celkom inú podobu. Ikar 2014, dobrý stav. Cena 5,-- + poštovné.

3. Modrý dom: Počas vianočných sviatkov sa stretáva veľká rodina na samote, v modrom dome. Počas troch dní sa postupne odkrývajú osudy a charaktery ľudí, ktorých spája svojská a silná osobnosť – ich matka. Ikar 2006, dobrý stav. Cena 5,-- + poštovné.

4. Ranč u starého otca: Hlavná hrdinka sa po rozvode spolu s dcérou odsťahuje na samotu, do domu, ktorý zdedila po starom otcovi. Prerobí ho na penzion, kde ponúka oddych v oáze ticha, domácu stravu, jazdu na koni. Ani tu však neunikne problémom, trápeniam a citovým vzplanutiam. Ikar 2011, dobrý stav. Cena 5,-- + poštovné.

5. Rozbité šťastie: Takmer idylický život manželskej dvojice náhle postihne kríza, keď sa Andrej dostane do väzeia za podvod. Terka zostáva sama na výchovu detí a musí sa popasovať s novými životnými okolnosťami. Ikar 2015, dobrý stav. Cena 5,-- + poštovné..

6. Srdce v tme: Hlavná hrdinka Klára je nútená začať pracovať, napriek tomu, že chcela zostať na materskej čo najdlhšie. Manžel však v novom zamestnaní nezarába toľko, aby to stačilo. Postupne sa začnú kpiť problémy nielen v práci ale aj doma. Manžel nepomáha s domácnosťou a vyčíta jej, že nestíha toľko, ako keď bola na materskej. Netuší, že osud má pre ňu nachystané ešte väčšie trápenie. Ikar 2015, trochu ušpinené dosky, inak dobrý stav. Cena 4,-- + poštovné.

7. Pozlátka: Ema žije v luxusnej vile rozmaznávaná blahobytom, láskou a voľnosťou, o akej sa inej žene ani nesnívalo. Nič pre ňu nie je nemožné, ani nedostupné. No jej to nestačí. Myslí si, že jej stále niečo uniká, a bezhlavo sa vrhá do vášnivého dobrodružstva. Ikar 2003. Kniha je poškodená – predná doska je skoro úplne odtrhnutá, inak je kniha v dobrom stave. Cena 2,--+poštovné.

Všetky spolu za 29,-- + poštovné / Pozlátka grátis/

Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia Predaj

Lokalita

Bánovce nad Bebravou, Trenčiansky kraj, Slovensko
Cena: v texte EUR
Kontakt
Kontakt: Tatiana
Telefón: 09..........zobraziť
Nezabudnite spomenúť že voláte z UNiBAZAR.sk
Pridané 24-06-2022

Podobné inzeráty