Predaj 3i bytu s nebytovým priestorom na ulici Staré záhrady v Prievoze, Ružinov Vymazaný neaktuálny inzerát

Kategória

Reality / Predaj / 3 izbový byt

Popis
Ponúkam na predaj 3 izbový byt s nebytovým priestorom na ulici Staré záhrady v Prievoze, Ružinov.Výmera bytu je 95,3 m2 ( vrátane lodžie o výmere 8,2
Ponúkam na predaj 3 izbový byt s nebytovým priestorom na ulici Staré záhrady v Prievoze, Ružinov.
Výmera bytu je 95,3 m2 ( vrátane lodžie o výmere 8,2 m2 a nebytového priestoru o výmere 29 m2 ), nachádza sa na zvýšenom prízemí štvorposchodového zatepleného panelového domu.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, komory s rolldorom, samostatnej kuchyňe, kúpeľňe s oknom, samostatného WC, obývacia izba z ktorej je vstup na lodžiu je prechodná do menšej chodby z ktorej je vstup do dvoch izieb. Nebytový priestor sa nachádza v polozapustenom suteréne pod bytom, má plast. okná, nové omietky, novú podlahu a je využiteľný (aj na prenájom) napr. ako kancelária, ateliér, sklad.......
V byte boli vymenené plast. okná, má bezp. dvere, kuch. linka je cca 10 ročná, v obývacej izbe sú pôv. drevené parkety. Byt je obývateľný ihneď ale zároveň ponúka možnosť zaujímavej rekonštrukcie (vrátene zväčšenia kuchyne a zmeny dispozície), ktorú Vám viem zabezpečiť aj s návrhmi od architekta.
Bytový dom sa aktuálne rekonštruuje ( zateplenie, zväčšenie lodžií. výmena stupačiek, výmena vstupnej brány, rekonštrukcia spoloč.priestorov ) a nachádza sa vo tichej lokalite plnej zelene s dobrou občianskou vybavenosťou / školy, škôlky, detské ihrisko, obchody, dobré dopravné spojenie autobusom, trolejbusom aj autom /.

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia: Predaj

Pridal

Tomireal

Lokalita

Slovensko, Bratislavský kraj, Bratislava II, Ružinov

Detail inzerátu

Číslo inzerátu: 79939
Zobrazené: 146
Pridané 15-11-2022
Inzerát expiruje: 13-02-2023