Virtuálne sídlo

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 81451
Zobrazené 56
Inzerát expiruje do vymazania
V kategóriach Kancelárie - prenájom

Popis

Hľadáte spoľahlivé a moderné riešenie pre vaše obchodné sídlo v Košiciach? S virtuálnym sídlom od Vaše sídlo máte prístup k prvotriednym firemným adresným službám, ktoré vám umožňujú pôsobiť s eleganciou a profesionalitou.

Vaše sídlo v Košiciach ponúka:

- Elegantnú a prestížnu adresu: Sídlime vo vyhľadávanej lokalite v srdci Košíc, čo posilňuje vašu dôveryhodnosť a vnímanie vašej spoločnosti.

- Kompletné adresné služby: Preberáme vašu poštu, balíky a doručujeme ich podľa vašich preferencií, čo vám uľahčuje správu obchodných záležitostí.

- Profesionálne prostredie pre vaše stretnutia: Ponúkame vám možnosť využitia našich moderných konferenčných miestností na usporiadanie stretnutí a prezentácií, aby ste svojim klientom a partnerom poskytli prvotriedne prostredie.

- Flexibilné balíčky služieb: Sme flexibilní a prispôsobíme sa vašim individuálnym potrebám a rozpočtu, či už potrebujete základné adresné služby alebo komplexné riešenia pre vašu firmu.

Spojte sa s nami ešte dnes a začnite využívať výhody nášho virtuálneho sídla v Košiciach pre váš rastúci podnik. Buďte tam, kde je vaše podnikanie, bez nutnosti fyzickej prítomnosti. Vaše sídlo je váš partner pre profesionálny podnikateľský profil.

Viac info na:

https://www.virtualnesidlo-kosice.sk/

+ 421 948 494 048

Južná trieda 4B, Košice

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia Prenájom

Lokalita

Juh, Košice IV, Košický kraj, Slovensko
, 04001
Cena: 3 € /mesiac
Nezabudnite spomenúť že voláte z UNiBAZAR.sk
Pridané 26-02-2024
Pridal
Neregistrovaný inzerent

Podobné inzeráty