PRENÁJOM - Obchodné priestory - Banská Bystrica Vymazaný neaktuálny inzerát

Kategória

Reality / Prenájom / Obchodné priestory - prenájom

Popis
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v Banskej Bystrici, časti Radvaň. Nehnuteľnosť sa nachádza v Banskej Bystrici v centre sídliska Radvaň v lokal
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v Banskej Bystrici, časti Radvaň. Nehnuteľnosť sa nachádza v Banskej Bystrici v centre sídliska Radvaň v lokalite obytných domov. Objekt je riešený ako podstavanosť pod bytovými jednotkami. Dopravné napojenie – vzdialenosť od centra mesta 1 km, od hlavného ťahu 1 km, od autobusovej a železničnej stanice 2 km. Väčšia časť objektu je využívaná ako predajňa potravín, drogériového a priemyselného tovaru samoobslužného typu. V druhej časti objektu bola vykonaná rekonštrukcia priestorov a momentálne je využívaná na prevádzku pohostinstva. Možnosti komerčného využitia – obchodné priestory, reštauračné služby, prevádzky služieb rôzneho charakteru, výrobné priestory, zábava, relax, prípadne časť priestorov môže byť využitá ako skladové priestory, resp. garáž.
V blízkosti objektu sa nachádza základná škola a rôzne prevádzky služieb. V blízkosti je zastávka pre MHD a diaľkové spoje. Vo vzdialenosti cca 0,3 km od objektu sa nachádza pošta. Vo vzdialenosti cca 1 km od objektu sú hypermarkety TESCO, OBI, NAY, KAUFLAND.

Voľné priestory: 375 m2

V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. č. 0903 895 241 alebo na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia: Prenájom

Pridal

Obchodné oddelenie

Lokalita

Slovensko, Banskobystrický kraj, Banská Bystrica, Banská Bystrica

Detail inzerátu

Číslo inzerátu: 77155
Zobrazené: 32
Pridané 16-06-2021
Inzerát expiruje: 26-01-2022